Cum înveți să recunoști un vin ca un degustător profesionist?

Masterclass susţinut de Imre Szakacs-Orha DipWSET

Duminică, 19 septembrie, ora 12:30

Imre Szakacs-Orha DipWSET va susține în cadrul RO-Wine | The International Wine Festival of Romania, duminică, 19 septembrie, între 12:30 -13:30 masterclass-ul cu titlul „Cum înveți să recunoști un vin ca un degustător profesionist?”.

Imre va introduce participanții în fascinanta lume a degustărilor în orb și a varietății extraordinare de soiuri de struguri, stiluri de vinificație sau climate pe care putem să le identificăm atunci când degustăm un vin, chiar dacă nu-i vedem eticheta.

Master-class-ul va fi unul interactiv, în care vom descifra împreună vinurile degustate și vom încerca să identificăm regiunea de origine a fiecăruia. Vor fi degustate 6 vinuri de pe 5 continente!

Master-class-ul este susținut în limba română.

Imre Szakacs-Orha este fondatorul organizației Wine-in-Business – departamentul de educație în domeniul vinului al ACS şi primul program WSET autorizat în România. Imre este posesor al diplomei WSET 4 eliberată de Weinakademie Osterreich și este și primul trainer WSET din Romania.

În prezent Imre este organizator și lector al cursurilor WSET de nivel 1,2 si 3, organizator al serilor Wine-Wine și lector în cadrul Masterclass-urilor despre vinuri internaționale și românești prezentate în context internațional. Plănuiește să-și consolideze educația în domeniul vinului prin absolvirea cursurilor Institutului Masters of Wine.